Monikäyttöinen kasvosuojain

Haluamme olla mukana suojautumisessa Koronavirus COVID-19 epidemiaa vastaan. Koska kertakäyttöisistä kirurgisista ja sertifioiduista suu-nenäsuojuksista on valtava maailmanlaajuinen pula, ja hinnat ovat nousseet erittäin korkeiksi, kehittämämme monikäyttöinen kankainen suojain on hyvä lisä yleiskäyttöön. Se on samalla myös ympäristöteko eli ekologinen vaihtoehto, kun jätettä tulee hyvin vähän verrattuna kertakäyttöisiin non-woven tuotteisiin.

Huomio! Tämä suojain ei ole sertifioitu ja sen käytöstä on ollut paljon spekulaatiota.  Sosiaali- ja Terveysministeriön ohjeen 31.3.2020 mukaan ”Kotihoidossa on käytettävä koronavirusepidemian aikana hengityssuojainta asiakkaan suojaamiseksi mahdolliselta henkilökunnan kantamalta taudilta. Terveiden ja oireettomien asiakkaiden kanssa voidaan käyttää kertakäyttöistä kirurgista suu-nenäsuojusta tai pestävää kankaista suojainta”.

Tämä suojain istuu hyvin kasvoille. Sitä voidaan säätää nenän ja kasvojen päälle siten, että se ei ”vuoda” yläosan sivuista, mikä on ongelma useissa kertakäyttöisissä perusmalleissa.

Valmistamme näitä tuotteita jo kymmeniä tuhansia kappaleita sekä Baltiaan että Suomeen. Toimitusaika on lyhyt ja olemme varautuneet lisäämään kapasiteettiamme tarpeen mukaan.

Tuotetiedot

  • kestää hyvin 100-150 pesukertaa
  • kestää hyvin teollisen pesun ja desinfektion
  • sopii sairaalapesuloiden tuotteeksi
  • edullinen ja ekologinen
  • materiaalivaihtoehto 1: 65/35% PES/CO, 210 g/m2

  • materiaalivaihtoehto 2: 190 g/m2 (lääkärintakkeja hieman kevyempi materiaali, saatavilla eri väreissä)

Tiedustelut

Alfa Wear Oy
Matti Haikka

Suojaimen käyttöohje

Käyttö ja kasvoilta riisuminen pitää tehdä tarttuvuusriski huomioiden ja noudattamalla Sosiaali- ja terveysministeriön ohjeistusta.

1.

Taitettu suojain avataan ja asetetaan kasvoille nenän päältä leuan alle.

2.

Suojain kiinnitetään kumilenkeillä korvien taakse.

3.

Lopuksi suojaimen yläosa asetetaan tiiviisti nenän ja poskien alueelle siten, että ei synny vuotokohtia.

Huolto

Tuote huolletaan teollisessa pesussa tai desinfioidaan muussa pesussa. Tuote kestää esim. kotioloissa pesemisen keittämällä.

Näin puet kasvomaskin